Grillkväll hos Ann och Nic

Igår fyllde Anna 20 år! Samtidigt som vi köpte en present till Ann och Nic igår så köpte vi även lite presenter till Anna, två chokladkakor, en förpackning kex, en coca-cola och ett storpack med chokladflingor. Sedan la vi allting i en av de soppåsar som vi brukar slänga bajs i. Klockan sju på morgonen väckte vi sedan henne genom att sjunga Ja må du leva och ge henne bajspåsen med hennes presenter i. Jag tror att hon blev väldigt glad, vi hade i alla fall väldigt roligt när vi förpackade hennes presenter.

 

Eftersom vi skulle iväg till Ann och Nic på kvällen så började vi eftermiddagspasset kl 15 (då det är som varmast) istället för kl 18 som vi annars brukar. Vi var klara runt klockan sex, då åkte vi hem, duschade och satte på oss rena kläder (!) och sedan körde vi iväg till en mack där vi sedan mötte Tony (som startade SOS Animals) och några andra som även skulle till samma ställe. Sedan följde vi efter alla andra, eftersom vi inte hittade. Väl där kände vi oss först lite bortkomna, men vi satte oss ner vid ett bord och sedan började alla att prata med varandra och då kändes allt mycket bättre. Man fick träffa många av de människor vi hört talas om som har med SOS att göra och få ett ansikte på dem, så det var väldigt roligt. Jag satt först och pratade med en jättetrevligt engelsk/ spansk man som bjöd in oss samt troligtvis även alla andra som var där, på deras pool party på lördag. Jag har ingen aning om vi kommer hinna åka dit eftersom vi jobbar med hundarna hela tiden, men vi får väl se hur alla känner imorgon.

 

Anna och Nic: [Bilden är från www.carolinaochhundarna.blogg.se ]

 

Vi fick även sällskap vid bordet av två brittiska killar, det var väldigt roligt att sitta och prata med dem och jämföra England och Sverige. De två länderna känns som väldigt lika, men vi hittade många skillnader också och det var otroligt roligt att höra vad de hade att berätta. Jag som älskar att prata med andra människor som man inte känner hade väldigt trevligt hela kvällen då alla britter, spanjorer och svenskar där var otroligt mysiga och pratglada.

 

Carolina, jag, Greg och James: [Bilden är från www.carolinaochhundarna.blogg.se ]

 

Eftersom det var Annas födelsedag så sjöng vi även för henne, både på svenska och engelska, och sedan bjöds det på tårta. Just det, Oscar hade ju lagat mat också till allihopa och det var väldigt gott!

 

Annas fina tårta: [Bilden är från www.carolinaochhundarna.blogg.se ]

 

 

//Caroline WKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sosanimals.blogg.se

Här bloggar alla volontärer om livet på hundgården i Malaga :-D

RSS 2.0