Trasig bil och trasigt rör

Haha vill bara skriva ett litet kort inlägg om hur allt går sönder här.. I tisdags på morgonen när vi skulle åka iväg till nya huset och SOS 2 så vägrade bilen starta. Både radion och lamporna fungerade och batteriet var nytt och bensintanken full, men bilen vägrade ändå starta.. Vi öppnade motorhuven och försökte se om det var något väldigt uppenbart fel, men alla kände sig bara totalt borta och ingen av oss förstod någonting alls av vad det var vi tittade på.
 
Isabella och jag är ledsna för att bilen vägrar starta: [Bild från www.carolinaochhundarna.blogg.se ]
 
Tidigare när bilen har gått sönder har Anna och Oscar lyckats starta den igen genom att putta den uppför vår lilla backe och sedan putta den nerför igen och då har den startat, det lyckades inte nu, utan bilen fortsatte vägra att starta.
 
 
Tony fick skjutsa alla dit de skulle och sedan kom en mekaniker och lagade bilen så på kvällen kunde vi använda den igen!
 
Idag är det torsdag och på siestan när jag låg och sov fick de andra en otroligt trevlig överraskning när rören i köket under diskhon gick sönder och vatten sprutade och läckte överallt i hela köket. Någon sprang ut och stängde av vattnet utifrån och när man kunde inspektera vad som gått sönder närmare så förstod vi ingenting. Det är en liten slang som har lossnat, men vi kan absolut inte hitta något hål eller någonting där den kan ha suttit fast.. Väldigt konstigt. Så just nu har vi inget vatten i köket förrän någon rörmokare kommer och kollar på vad som har gått fel. Vi får väl diska i badrummet så länge.
 
 
//Caroline W


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sosanimals.blogg.se

Här bloggar alla volontärer om livet på hundgården i Malaga :-D

RSS 2.0