Nya huset är nästan nästan klart

Jag har tagit lite bilder på nya huset dit vi ska flytta imorgon, lägger upp dem i ett senare inlägg så ni får se hur det ser ut även om det inte är klart ännu. Idag har vi packat ihop det mesta av våra egna saker och Anna har packat mycket av sakerna i huset för imorgon flyttar vi äntligen in!! Therese kom hit för några minuter sedan och ska ta med Sasha, Elvis, Teddy, Campo och kanske några fler. Imorgon kommer en flyttbil och då tar vi allt som finns kvar och drar till det nya SOS 1 för evigt. Även om jag bara får sova en natt i nya huset så blir det spännande ändå.
 
Nu har de installerat vatten i kranar, duschar och toaletter i nya huset och satt in en pump så att det är mer tryck i vattnet nu också. Dock så saknas det fortfarande dörrar på två av fyra toaletter, men de ska sätta in draperier där så länge. Snart är hälften av kennlarna färdiga med ett slags kakel på golvet som gör kennlarna lättstädade, men hälften är fortfarande oklara även om det bor hundar där så länge. En kille kom igår och grävde ner septiktanken i marken vid kennlarna så snart kommer vi förhoppningsvis få rännor som leder ner till septiktanken så det blir lättare att städa. Det har byggts en liten playpen och de som jobbar på att få klart nya huset har även påbörjat en andra större playpen.
 
Idag är även Isabellas sista dag, otroligt konstigt att hon ska åka hem. Då är det bara Anna som är kvar av dem som var här när jag kom 1a augusti. Hennes mamma ska komma förbi och hälsa på här på gamla SOS 1 och så ska Isabella visa runt henne innan de ska åka på semester i Spanien i en vecka. Det låter väldigt mysigt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sosanimals.blogg.se

Här bloggar alla volontärer om livet på hundgården i Malaga :-D

RSS 2.0