Välkommen Henry, Rocky & Lola!

För några dagar sedan kom tre stycken nya vovvar hit till SOS 1. De tre kullsyskonen Henry, Rocky och Lola är ca ett år och blandning mellan engelsk bulldog och pitbull. När de först kom hit så var de väldigt skrämda och satt mest och tryckte i ett hörn. Anna hängde en burk med hundgodis på deras kennel så att om vi hade vägarna förbi kunde vi stanna och muta dem lite. Jag kan säga att det inte tog lång tid innan de tillät oss att klappa dem och i morse satte Carolina på allihopa halsband och de tog det med ro. De verkar vara underbara och mysiga hundar och med rätt ägare så kommer de att kunna utvecklas väl och få ett underbart liv!

På bilden ovan är Rocky längst till vänster. Han har ett ärr mellan ögonen/ på nosen och han är den som är modigast och mest villig att bli klappad. Lola står i mitten och har nästan ett helt vitt ansikte, hon är ganska framåt som sin bror Rocky, även om hon fortfarande är försiktig. Henry, till höger, är den av syskonen jag tycker är snyggast, han har samma teckning som Rocky men hans huvud är lite smalare och snyggare enligt min åsikt. Dock är han den som är osäkrast av de tre och kommer bara fram för att äta upp godsakerna vi volontärer ger dem, men sedan vill han direkt tillbaka till andra sidan av kenneln.
 
Rocky, Lola och Henry väntar spänt på lite hundgodis:
 
Rocky och Lola vill båda åt godisbiten:

Försökte få en snygg bild på Lola, men hon var inte särskilt fotogenisk utan lyckades främst visa upp sin tunga istället för sitt ansikte:
 
 
 
En bild på Lola utan någon tunga i vägen!

Lilla fina Henry: (visst är han snygg?)
 

 
//Caroline W


Kommentarer
sofia

asfina!

Svar: Ja visst är de!
sosanimals.blogg.se

2013-08-26 @ 09:26:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sosanimals.blogg.se

Här bloggar alla volontärer om livet på hundgården i Malaga :-D

RSS 2.0