Sista dagen på SOS Animals

Skrivet den 16/9 2013 hemma i Sverige.

 

Allra sista dagen var jag på SOS 1 med Jennifer, Nathalie och Jill. Allt gick väldigt fort eftersom att vi var så många så medan jag och Jennifer gick en promenad med Kika, Prince, Tom och Sullivan så städade de andra kennlar och när vi kom tillbaka så städade vi de sista kennlarna medan de andra gick en promenad. Sedan gick jag och Jennifer en allra sista långpromenad med hushundarna Diva, Layka, Carmen och Reina. Vi gick den längsta rundan och det var väldigt mysigt. Hundarna var väldigt trötta efteråt och på siestan la jag mig med Layka i sängen, kollade på Dirty Dancing och käkade Nutella. Tycker det var en perfekt sista siesta.

 

När filmen var slut märkte jag att hundarna började bli kissnödiga och eftersom vi inte har någon playpen direkt vid huset som vi hade på gamla SOS 1 så bestämde jag mig för att ta med hushundarna på en sista kort runda. Jag gick tillsammans med en av Tonys vänner som skulle vara volontär en kortare tid och bo hemma hos Tony och vi gick och pratade och hade det trevligt. Sedan frågade hon mig hur länge jag skulle stanna och jag kom på att jag skulle åka om 40 minuter!
Det blev lite stressigt tillbaka, jag packade snabbt ihop allt eftersom jag redan packat det mesta när vi flyttade till nya huset, och sedan sprang jag upp till hundarna i kennlarna för att säga hej då till dem. Sedan kramade jag och pussade alla hushundar och gav min söta Layka extra många pussar och kramar samtidigt som jag började gråta igen. Sedan var det dags att hoppa in i bilen och så körde Anna mig till gamla SOS 1 där jag blev upphämtad av en annan kille och sedan skjutsad till flygplatsen.

 

Så fort jag satte mig på flygplanet så somnade jag, vaknade till en gång uppe i luften och blev förvånad över att jag sovit igenom hela starten, sedan somnade jag om igen. Kändes väldigt skönt, om än konstigt, att komma hem och få somna i sin egen säng.
Ända sedan jag kom hem har jag även funderat på om jag på något sätt skulle kunna ta med mig Layka hem, det hade varit så otroligt underbart och roligt. Men nu har jag insett att jag inte kommer kunna ge henne all den tid och uppmärksamhet hon förtjänar när jag kommer jobba heltid plus träna 4 -5 dagar i veckan. Det går helt enkelt inte ihop, hur mycket jag än vill det.. Vilken är väldigt bajskorvigt :-( Jag hoppas bara att hon så fort som möjligt får ett helt underbart underbart eget hem med någon som älskar henne. Gärna här i Sverige så att jag skulle kunna åka och hälsa på henne ;-)

 

Slutligen vill jag bara säga att det var en otrolig upplevelse och resa och jag rekommenderar verkligen alla som älskar hundar att åka ner hit. Jag kommer definitivt komma tillbaka igen!

 

 

//Caroline WKommentarer
Josefine

Hej Caroline!
Vet inte om du kollar kommentarerna på den här bloggen längre, men om du hinner se min kommentar innan den 23 oktober så skulle det vara kanon om du kunde skicka iväg ett mejl! :) jag åker nämligen ner till SOS den 23 & har lite funderingar om småsaker. min mejladress är eriksson.josefine@hotmail.com

Svar: Hejsan! Det var nära, jag kollade kommentarerna sex dagar försent tyvärr. Hoppas att du har det bra nere i värmen och får en underbar upplevelse! Jag skickar ett mail till dig i alla fall ;-) Ha det bra! /Caroline
sosanimals.blogg.se

2013-10-21 @ 19:23:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sosanimals.blogg.se

Här bloggar alla volontärer om livet på hundgården i Malaga :-D

RSS 2.0