Flytten klar och sista natten i Spanien

Skrivet den 16/9 2013 hemma i Sverige.

.

Den 30 augusti flyttade vi från gamla SOS 1 till nya SOS 1. Jag och Jennifer var kvar på gamla SOS 1 och hjälpte Tony och några andra som jobbar med SOS att packa ihop handdukar, lakan, sängkläder mm och sedan stoppades allt in i flyttbilen tillsammans med resterande möbler och andra saker. All mat packades ur kylskåpen och frysarna och sedan flyttades både de och kylskåpen in i flyttbilen och allt från gamla huset åkte iväg till det nya.    Vi bestämde oss för att lämna kvar hushundarna i gamla SOS 1 tills vi hade packat upp det mesta i det nya huset och därefter ta dit hushundarna så att vi skulle kunna packa upp i lugn och ro utan att de sprang omkring överallt. Så väl på nya SOS 1 började vi ställa in sängar, madrasser och galgar i sovrummen, plocka upp porslin, bestick och kastruller i köket och sedan försöka stuva undan alla enorma mängder av handdukar och filtar som används i hundarnas kennlar på vintern så att de ska ha det varmt.

.

Hallen, lite mindre kaosartad, efter att vi packat upp och plockat bort massor.

Tillslut så orkade vi inte packa upp mer utan jag, Anna, Nathalie och Jill åkte till Tapas baren för att käka lunch och andas lite. Det var skönt att sitta och slappna av lite. Sedan när vi precis kommit tillbaka till nya huset kom Anna på att vi måste ju flytta hit hushundarna också! Så hon och jag satte oss i bilen och körde tillbaka hela vägen igen och stoppade in fem vovvar i bilen. Det var som en hel cirkus i bilen på väg tillbaka med alla hundar och jag som var otroligt övertrött bara satt och asgarvade så jag började grina.. Men tillslut kom vi tillbaka till huset i alla fall och med hundarna så var det allra sista från det gamla huset flyttat till det nya.

.

Mitt, Ebba och Jennifers sovrum:

Fortfarande ingen dörr till badrummet..

På kvällen var jag för allra sista gången på SOS 2. Jag och Jennifer åkte till SOS 2 lite tidigare än vanligt så att jag skulle hinna fota alla hundar och säga hej då ordentligt. Allt gick som vanligt och vi medicinerade, matade, gick promenader och städade. Men sedan när jag skulle åka hem och var tvungen att lämna alla vovvar och säga hej då så blev det jobbigt, massa tårar, hundpussar och kramar. När jag gick in till Meg och Sombra så välte de omkull mig och överöste mig med massa pussar, så underbara hundar det finns på SOS!

.

På kvällen åkte vi alla volontärer till Tapas baren för att äta lite middag, titta på flamenco dans och prata lite. Vilket knappt gick på grund av killen som sjöng (läs skrek) väldigt väldigt högt. Jag hade i alla fall en väldigt trevlig sista kväll och på natten när det var dags att sova fick jag sällskap av min bästa lilla Layka i sängen.

.

//Caroline WKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sosanimals.blogg.se

Här bloggar alla volontärer om livet på hundgården i Malaga :-D

RSS 2.0