Nya SOS 1: bilder på huset

Tänkte visa lite bilder på hur det ser ut just nu på nya huset, det som imorgon fredag blir nya SOS 1. Huset är inte helt klart ännu, men det är beboeligt i alla fall. Oavsett, så här ser det ut just nu:
 
Det börjar med att man kör på en väldigt gropig och skumpig grusväg. Sedan ligger vårt hus direkt till vänster om vägen. Först börjar man med att låsa upp den nedersta grinden, vars lås är väldigt bajskorvigt och kan totalt förstöra ens humör då man får stå och vicka med nyckeln i ett halvår innan låset går upp.
 
Sedan måste man låsa upp den andra grinden, det går mycket fortare.
 
Rakt fram ligger nu huset. Till höger finns ingenting, bara staketet som visar vart vår tomt tar slut. Till vänster bakom huset går man upp till alla kennlar och playpens. Till vänster om huset finns sedan en carport, en liten stuga som ingen bor i och bara massa gräs
 
Huset rakt fram:

Carporten som ligger till vänster om huset:

Den lilla stugan som ligger ännu mer till vänster:

Sedan har man snurrat ett halvt varv och tittar på grinden igen:
 
Om vi går tillbaka till huset och öppnar ytterdörren så ser det ut såhär. Till höger finns ett stort vardagsrum med vacker utsikt och till vänster finns ett litet sovrum med ett badrum utan dörr.
 
Öppen ytterdörr:
 
Det stora vardagsrummet till höger:
 
Sovrummet till vänster:

Badrummet utan dörr:
 
Om vi fortsätter rakt fram från ytterdörren finns en litet hall eller vad vi ska kalla det för. Rakt fram ligger köket, till höger ligger en till toalett samt ett sovrum och till höger är det stora vardagsrummet igen.
 
Den lilla hallen:
 
Toaletten till höger:
 
Sovrummet bredvid toaletten:
 
Nu är vi snart framme i köket rakt framför oss. Dörren till vänster leder till ett förråd med en liten kyl där det inte finns så mycket mer just nu.
 
Nästan framme i köket:

Förrådet till vänster:
 
Här är köket. Till höger är det stora vardagsrummet plus en liten toalett igen.
 
Köket:

Det stora vardagsrummet plus en toalett i dörren rakt fram:
 
Det stora vardagsrummet:
 
Om vi står vid toaletten och vänder oss om mot köket igen så ser vi ett till sovrum med ännu en toalett utan någon dörr.
 
Köket igen:
 
Sovrummet i dörren rakt fram:
 
Toaletten utan dörr:
 
Det var hela huset, hoppas att ni fick en liten uppfattning om hur det ser ut. Jag tror att allt kommer bli otroligt fint när det är färdigbyggt!
 
 
 
//Caroline W


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sosanimals.blogg.se

Här bloggar alla volontärer om livet på hundgården i Malaga :-D

RSS 2.0