Proffsiga bilmekaniker

Jag har undvikit att köpa godis under hela tiden här och endast köpt coca-cola. Men igår fick jag och Sofia ett plötsligt sockersug och satt i våra rum och diskuterade hur otroligt gott det skulle vara med lite socker. Då sticker plötsligt Oscar in huvudet och säger att Ann och Nic är här och har tagit med sig tre små tårtor och lite annat smått och gått som blivit över efter grillfesten. Underbart! Några minuter senare satt Sofia, jag och Carolina i våra sängar och såg på Sune i Grekland och käkade chokladtårta. Mums!
 
Frysen chokladtårta:
 
 
Men under siestan så la sig inte godissugen, så de andra gav oss handlingslistor och berättade vad de ville att vi skulle köpa åt dem, förutom det vi skulle köpa till oss själva, och så gick vi ut till bilen för att köra till Mercadona. Då kom Sofia på den otroligt bra idén att fylla en cola flaska med vatten och sedan försökte vi ett antal minuter hitta hålet där man ska fylla i spolarvätska. Vi har inte kunnat tvätta fönstret på bilen sedan vi kom då den dunken har varit tom. Så när vi tillslut lyckats hitta märket för spolarvätskan och vad vi trodde var hålet (det var inte så självklart som det brukar vara på alla andra bilar hemma), så tömde vi i vattnet och vips så kunde vi tvätta vindrutorna med en enkel knapptryckning! Uppenbarligen så är jag och Sofia inte bara otroligt proffsiga hundfrisörer utan även världens bästa bilmekaniker
 
Sofia vid bilen med vår co(o)la flaska (fattar ni skämtet?):
 
 
Jag tömmer i vatten:
 
 
Idag kommer vi börja eftermiddagspasset kl 16 istället för 18 eftersom vi ska till Tapas Baren på kvällen. Av någon anledning så lovade även jag och Carolina förra söndagen att vi skulle sjunga karaoke idag. Är dock tveksamt om alla britter där som älskar karaoke kommer låta oss hoppa in mellan deras sångnummer (men har en känsla av att de andra volontärerna i så fall kommer se till så att vi ändå får plats..)
 
 
//Caroline W


Kommentarer
Anne

Hoppas ni har det kul på baren :-)Britter, karaoke, bar = roligt! Kram

Svar: Det hade vi! Du hade rätt, det blev väldigt roligt! :-) Kram
sosanimals.blogg.se

2013-08-18 @ 22:56:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sosanimals.blogg.se

Här bloggar alla volontärer om livet på hundgården i Malaga :-D

RSS 2.0