Första dagen

Idag är min, Caroline, första dag på hundgården. Jag kom igår på kvällen tillsammans med Carolina och Sofia. På gården bodde redan Anna och Oskar som har varit här i ca ett halvår, samt Isabella som varit här i en vecka. Det är väldigt varmt och fuktigt utomhus så man svettas bara man står still, men inomhus i köket har vi air conditioner så här är det helt okej ändå.
 
Idag stannade jag, Isabella och Sofia på SOS 1 där vi sover och gick först ut med alla 15 hundar som bor här, inte på en gång så klart utan i flera omgångar. Sedan städade Sofia inomhus och moppade och sopade mm och sopade sedan utomhus runt poolen. Jag tvättade lite fönster i köket som var väldigt skitiga. Carolina, Anna och Oskar åkte till nya huset tror jag dit vi ska flytta om ca två veckor. Just nu har vi tre platser, SOS 1 där volontärerna bor tillsammans med ca 15 hundar, SOS 2 där endast hundarna bor (finns nog ca 10 st där) samt SOS 3 dit vi ska flytta om två veckor så då blir det typ SOS 1 tror jag. Hittills har de flyttat nio stycken hundar dit.
 
Nu ska vi laga lite lunch, linssoppa med morötter och kanske tomat, vet inte om det riktigt passar till? Sedan får vi hitta på lite egna uppgifter att göra innan det är dags att börja jobba igen när det blivit sen eftermiddag.
 
Har tagit lite bilder nu på förmiddagen precis innan lunchen :-)
 
Sasha och Disa (Oskars hund) leker i playpen utanför huset:
 
Oskar och Sofia vid poolen:
 
Söta Elvis och lilla Carmen:
 
Urgulliga Aslan tillsammans med Carolina:
 
 
 
//Caroline W 


Kommentarer
Pappa

Dags för en matlagningskurs :-) Såg på Carolinas blogg att det inte var helt lyckat. Bara att komma igen och använda mycket vitlök.

Svar: Haha jag var den enda som tyckte att det var ätbart över huvud taget ;-) Vi har ingen vitlök, just nu har vi inte så mycket mat alls, det är dags att åka och handla men alla affärer är stängda på söndagar så vi måste hålla oss till på måndag :-P
sosanimals.blogg.se

2013-08-03 @ 18:35:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sosanimals.blogg.se

Här bloggar alla volontärer om livet på hundgården i Malaga :-D

RSS 2.0