Valpen Charlie far till England

Idag hämtade vi valpen Charlie från nya huset och tog honom till SOS 1 då han ska bli hämtad kl 15 idag och sedan få åka till sitt nya hem i England. Hans brorsa Sammie som delat bur med Charlie drog i hans koppel och sele när vi hämtade honom och verkade säga "Charlie, stanna kvar hos mig!". Men han klarar sig, imorgon eller ikväll ska vi flytta upp Ozzy, Popsy och Diva till nya huset och stoppa in dem i hans bur, så han kommer att få massor med sällskap. Så nu är Charlie nybadad och stilig med ett nytt rött halsband och redo för att åka till sitt alldeles egna hem.
 
Den svartvita hunden är Charlie och den brunvita är hans bror Sammie. 
 
 
Nu har Anna även fixat en försäkring till mig och Carolina så nu får vi också köra bilen som finns här nere så att Oscar och Anna slipper köra oss överallt. Carolina fick köra hem från sjön igår och imorgon kommer jag att få köra själv för första gången då jag och Isabella ska åka själva till SOS 2. Blir spännande att se om vi kommer ihåg vilka som ska äta mat i kenneln och vilka som ska äta själva, vilka som ska gå på promenad med vilka och så vidare. Det var ett tag sedan jag var på 2:an så det blir kul att åka dit för där finns en av mina favoriter, Matilda. Hon är 2 år, beige och lite vit och så otroligt fin och gosig.
 
Fina Matilda. [Bilden är tagen från www.sos-animals.se ]
 
 
//Caroline W


Kommentarer
Anne

Carro, de 2 pajerna i frysen, är det ostpajer och är de goda? Kan jag bjuda på dem? Kram

Svar: Det är västerbottenostpajer, det var goda förut och bör vara det fortfarande ifall de inte har börjat få smak av frysen. Det är bara att äta upp dem! Kram
sosanimals.blogg.se

2013-08-07 @ 20:20:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sosanimals.blogg.se

Här bloggar alla volontärer om livet på hundgården i Malaga :-D

RSS 2.0